گناه نابخشودنی در مجلس
🖋 محسن مهدیان
یکم.
چند روز است رسانههای اهریمنی بهانهای پیدا کردند برای متهمکردن جمهوری اسلامی به فسادسازمان یافته.
مبنا را هم گزارش تحقیق و تفحص از تخلفات فولاد مبارکه قرار دادند. عدهای نیز در داخل سادهاندیشانه و یا مغرضانه خط خبری خناسان رسانهای غرب را دنبال کردند.
تا اینجای ماجرا طبیعی است؛ کار دشمن دشمنی است و کار جاهل، آلت دست شدن برای دشمن.
دوم.
مجلس محترم محق به تحقیق و تفحص است. این حق قانونی وقتی اهمیت بیشتری پیدا می کند که با یک مجلس انقلابی وضدفساد مواجهیم که اراده اش تغییر ریل در مدیریت ارشد و میانی کشور به نفع مردم است.
تا اینجای ماجرا قابل تقدیر است؛ اما این همه ماجرا نیست.
سوم.
گزارش هیات تحقیق و تفحص به صورت علنی منتشر شد؛ چرا؟ ثمره این انتشار علنی چه بود؟ رئیس هیات تحقیق و تفحص گفته است از انتشار علنی گزارش بی خبرم و آنرا تائید نمی کنم. آیا عذر بدتر از گناه نیست؟ کدام نماینده یا نمایندگانی دچار چنین خطای نابخشودنی شدند؟ نهاد نظارتی مجلس کجاست؟
گزارشی که در حد یک ارزیابی کارشناسی است و باید به دادگاه ارجاع شود تا مورد قضاوت محکمه قرار بگیرد چرا باید در دسترس رسانه های اهریمنی قرار بگیرد تا بر سر انقلاب و کشور آتش بریزند؟
چهارم.
مطابق گزارش تحقیق و تفحص، فولاد مبارکه متهم است به فساد 90 هزار میلیارد تومانی. طبیعی است که در ذهن مردم همین یک عدد میماند. از طرفی دشمن بزرگی عدد را بهانه کرده است تا مدعی فساد سیستمی شود.
برای عدهای ساده دل نیز باورپذیر است. حالا سؤال این است که اگر این گزارش در دادگاه تائید نشود چطور ذهن ها اصلاح می شود؟
♨️ تنها یک نمونه را مرور کنیم:
از این 90 هزار میلیارد تومان، 57 هزار میلیارد تومان(نسبت را توجه کنیم) با عنوان عدم نفع آمده است. یعنی فولاد مبارکه می توانسته است از محل فروش، درآمد بیشتری کسب کند اما با قیمت گذاری پائین دچار عدم نفع شده است.
حالا چرا قیمت پائین فروخته است؟ چون به تصمیم دولت عمل کرده است. دولت چرا این تصمیم را گرفته است؟ خواسته قیمت بازار آزاد را شکسته و مواد اولیه را با قیمت پائینتری به خودرو ساز و تولید کننده لوازم خانگی و غیره برساند و تورم را کنترل کند.
فرضا بر این تصمیم دولت ان قلت کارشناسی باشد؛ این یعنی فساد فولاد مبارکه؟
پنجم.
مدتی پیش رئیس مجلس از تذکر رهبری بابت نام بردن از افراد در گزارش کمسیون خبر دادند که بدون اثبات در محکمه در صحن علنی منتشر شده بود. سؤال این است که آن تذکر تنها برای همان مورد بود؟ شامل این مورد نمی شد؟ چرا تکرار؟!!
سلام
آقای مهدیان مشخص نکردهاند که این عدم نفع 57 هزار میلیارد تومانی بالاخره به نفع چه کسی تمام شده است؛ اینکه نمیشود شرکت خودرویی یا لوازم خانگی فولاد ارزان بخرد ولی در حین فروش خود خودرو و لوازم خانگی را 50% گرانتر نسبت به قیمت ماه قبل بفروشد به بهانه گران شدن مواد اولیه مثل فولاد!
اگر دولت میخواست واقعا با این ارزان فروشی بازار را کنترل کند که نکرده است باید به مردم دستگاههای مختلف نظارتی اطلاع میداد تا جلوی گرانفروشی این محصولات به مردم گرفته شود که باز نشده است! پس جناب مهدیان این عدم النفع نیست بلکه نفعالخاص لاشخاص الخاص است که باید پاسخگو باشند.هرچند امیدی نیست و با یک الطاف الحیلی مثل ایجاد یک حادثه مردمی برای مردم (مثل پلاسکو و ...) این هم به فراموشی سپرده میشود و آنهایی که بردهاند در دنیا بدون جوابدهی به کسی لذت دنیا را نیز خواهند برد.
امیدوارم که قیامتی بادشد و الا ما خیلی ضرر کردهایم و میکنیم.
.